CAT
 ES 

 "... canto els pobles que alcen la veu, plens d'un sol mot: Llibertat!" - Miquel Pérez-Sánchez

"..cinc llibres que constitueixen un cicle poètic homogeni i coherent que acosta aquesta obra als registres de la poesia metafísica." - Gran Enciclopèdia Catalana

Autor

Miquel Pérez-Sánchez, arquitecte i poeta, comença a escriure poesia a partir de 1983. La seva obra configura un acostament a una poesia que estima i transcendeix la vida.

Miquel Pérez-Sánchez Leer más

Obras

Cinc obres i una antologia poètica amb un referent en els principals components de la vida: aire, terra / fang, foc, aigua i èter, alguns ja assenyalats en els títols.

Obres de Miquel
        Pérez-Sánchez Leer más

Notícies

L'arquitecte poeta Miquel Pérez-Sánchez reconeix que la seva visió poètica va exercir
un
paper clau en el seu treball sobre la Gran Piràmide, base de la seva tesi doctoral.

Notécies
        de Miquel Pérez-Sánchez Leer más

Últimes notícies de l'autor

La X Trobada Ecuwi

Celebrat a Barcelona el 20 de juny, va acollir al Dr Miquel Pérez-Sánchez, arquitecte, poeta i investigador de la Gran Piràmide i dels orígens de l'Antic Egipte, que va impartir la conferència "Egipte i la Terra dels Primitius: mite i realitat ".
Els conceptes essencials de la tesi doctoral "La Gran Piràmide, clau secreta del passat" i de 10 anys d'investigació sobre l'Antic Egipte, així com els sabers encriptats en els seus monuments de pedra i en la distribució geogràfica dels mateixos, van ser exposats en l'esdeveniment, organitzat per Brosa. Advocats i Economistes.

LEER MÁS