CAT
 ES 

NOTÍCIES de Miquel Pérez-Sánchez
 


X Trobada Ecuwi amb Miquel Pérez-Sánchez

La X Trobada Ecuwi, celebrada a Barcelona el 20 de juny, va acollir al Dr. Miquel Pérez-Sánchez, arquitecte, poeta i investigador de la Gran Piràmide i dels orígens de l'Antic Egipte, que va impartir la conferència "Egipte i la Terra dels Primitius: mite i realitat ".
Els conceptes essencials de la tesi doctoral "La Gran Piràmide, clau secreta del passat" i de 10 anys d'investigació sobre l'Antic Egipte, així com els sabers encriptats en els seus monuments de pedra i en la distribució geogràfica dels mateixos, van ser exposats en l'esdeveniment, organitzat per Brosa. Advocats i Economistes. La trobada va tenir lloc a la terrassa dels Jardins Mimosa de l'Hotel Mandarín, situat al Passeig de Gràcia de Barcelona, fidels a la idea original ja l'etimologia de ECUWI (Economy - Cultura - Wissenschaft, en els diferents idiomes dels participants).

LLegir més

Miquel Pérez-Sánchez porta la Gran Piràmide a unes Jornades Científiques d'Arquitectura
El Dr. Miquel Pérez-Sánchez va impartir la conferència "La Gran Piràmide de Keops i la geometria del territori" en el marc de les "Jornades Científiques. Arquitectura, Educació i Societat" que es van celebrar els dies 29, 30 i 31 maig 2013 a Barcelona, al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (COAC) ia l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
L'arquitecte i poeta català que en la seva tesi doctoral va fer la reconstrucció del model original de la Gran Piràmide de Kheops i va revelar que amaga una gran quantitat d'informació científica, va explicar les seves últimes troballes sobre la mateixa, i va exposar les proves que demostren que el seu saber s'estén al conjunt monumental de Giza i al territori de l'Antic Egipte.

Llegir més

Miquel Pérez-Sánchez, entrevistat per La Vanguardia
Si hi ha un monument a la Terra que ha aixecat l'admiració de quantes civilitzacions l'han contemplat, aquest és, sens dubte, la Gran Piràmide de Gizeh, l'única de les set meravelles de l'antiguitat que encara s'alça majestuosa malgrat els contratemps que ha sofert al llarg dels mil·lennis. Per exemple, ha perdut el seu revestiment original i fins i tot el vèrtex que la culminava. L'arquitecte Miquel Pérez-Sánchez ha posat fi a aquests greuges en reconstruir informàticament el que va ser l'últim estatge del faraó Kheops.

Llegir més