CAT
 ES 

OBRA POÈTICA de Miquel Pérez-Sánchez
"...un cicle poètic homogeni i coherent que acosta aquesta obra als registres de la poesia metafísica, en què cada títol, a més, té un referent en els principals components de la vida: aire, terra/fang, foc, aigua i èter,
..." 
Enciclopèdia Catalana
MIRALL DE MIRATGES

L'Escorpí, poesia núm. 107. Edicions 62. Barcelona, 1987. Pròleg de Josep Faulí.
Llibre experimental on l’arquitecte descobreix la poesia. Simbolitza l’aire que transmet les imatges. Conté jocs formals i poemes visuals que expressen el plaer pel descobriment de la llengua, i pel desig de recerca i recuperació de les paraules perdudes.
Adquirir

HELENA, AMADA
L'Escorpí, poesia núm. 159. Edicions 62. Barcelona, 1993. Pròleg de M. Àngels Anglada. 
Llibre projectat com una unitat que se estructura en 25 poemes a través d’un viatge pels llocs mítics de la Grècia clàssica. Simbolitza la terra com a mare de tots nosaltres. Fou escrit en hexàmetres a la manera homèrica, adequats a la llengua catalana a través del dístic elegíac utilitzat per Carles Riba. En ell el poeta expressa la seva visió del món, la seva cosmologia.
Adquirir

FOC HUMIT
Columna Edicions. Col•lecció Àuria núm. 72. Barcelona, 1996. Pròleg de Oriol Pi de Cabanyes.
Llibre narratiu on la poesia conté una trama novel•lada. Fou escrit, alhora, en català i castellà, com una experiència inèdita que enriquí els poemes a través de la traducció a l’altra llengua. Simbolitza el foc de la passió. Explica una historia d’amor entre les tres ciutats del tango: Barcelona, Buenos Aires i París. Conté els dos primers tangos publicats en català.
Adquirir

L’AIGUA DEL TEMPS
Columna Edicions. Col•lecció Àuria nº 91. Barcelona, 1998. Pròleg de Joan M. Pujals.
Llibre de rerefons filosòfic i místic que conté una reflexió sobre el pas del temps i el sentit de la vida, sobre la mort i l’esperança en un més enllà, sobre l’home i Déu. Simbolitza l’aigua com a fluid temporal que irremeiablement se’ns escola entre els dits. Conté homenatges als difunts estimats del cercle familiar i més íntim del poeta.
Adquirir

HARMONIA MUNDI
Columna Edicions. Col•lecció Àuria núm. 105. Barcelona, 2000
Llibre que clou la sèrie dels quatre elements, amb un cinquè que els integra i equilibra. Simbolitza l’èter, la immaterialitat i la permanència. En ell el poeta construeix un món harmònic quan accepta que la seva experiència vital s’emmarca en la repetitivitat dels cicles naturals, reflectida a través de la llum, amb la aurora, el dia, la posta i la nit.
Adquirir

ELS QUATRE ELEMENTS
Universitat de les Illes Balears. Col•lecció Poesia de Paper núm. 128. Palma de Mallorca, 2002
Antologia poètica que incorpora una selecció de poemes dels cinc llibres anteriors. 
Llegir